Gayelle Kerremans

Gayelle foto vierkant

Ik ben Gayelle en ik ben werkzaam bij A.i. Automatisering als financieel consultant. Lees snel verder om mij te ontmoeten!

Wie ben ik?

Ik ben Gayelle en samen met mijn dochter Marly woon ik in Oosterhout. Samen zijn we trotse bezitters van twee konijnen.

Mijn partner woont in Rijsbergen waar ik ook vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard (ik ben een grot bosliefhebber). Verder heb ik veel plezier in skiën, een wijntje drinken en lekker eten. Jazeker…ik ben een echte Bourgondiër 🙂

 

Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Edwin (onze Operationeel Manager) heb ik leren kennen tijdens een etentje van de biljartclub waarbij Edwin en mijn vriend zijn aangesloten. Tijdens het etentje kwam ter sprake dat ik altijd al in de financiële branche (als controller) werkzaam was en ik op dat moment bij een makelaar/verzekeringskantoor werkte. Edwin zei dat hij nog wel een keer contact met mij zou opnemen omdat A.i. op zoek was naar iemand met financiële kennis en dan met name in de verzekeringswereld.

Hij heeft woord gehouden en zodoende werd ik uitgenodigd op kantoor. Na een paar leuke gesprekken was ik al snel getriggerd en heb ik besloten om toch een soort van carrière switch te maken naar Financieel Consultant. Een super leuke uitdaging.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Mijn precieze werkzaamheden moeten nog een duidelijke invulling krijgen, maar waar het op neer gaat komen is dat alle vragen met betrekking tot financiële zaken in Assu® bij mij terecht gaan komen. Zowel de vragen die vanuit onze klanten binnen komen als de interne vragen.

Voor diegene die daar behoefte aan hebben ga ik al mijn kennis en kunde op financieel gebied proberen over te dragen aan andere Assu® gebruikers. Hierbij valt te denken aan trainingen geven en dergelijke.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIJMIBO?

Aangezien ik graag een wijntje drink is dit een mooie gelegenheid. Lekker een beetje bijpraten met wie dan ook maar op kantoor is. Wellicht ga ik binnenkort ook een keer de tafeltennistafel en tafelvoetbal proberen.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...