Jacco van Tellingen

Jacco vierkant

Hallo adviseur, mijn naam is Jacco van Tellingen. Geboren en getogen in “de parel van het zuiden”, namelijk de stad Breda. Inmiddels woon ik, samen met mijn dochter Lynn en mijn vrouw Fé, in een mooi dorpje naast Breda genaamd Bavel.

Vanuit mijn rol als relatie adviseur en consultant help ik je graag met het implementeren en gebruiken van Assu®. Ik fungeer graag als jouw sparringpartner om samen te bepalen welke werkprocessen we kunnen optimaliseren binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld door het inzetten van proces workflows.

De workflow functionaliteit in Assu® zorgt ervoor dat de diverse werkprocessen geborgd worden voor jouw organisatie. Wij streven ernaar om de communicatie naar jouw klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk te laten verlopen. Onze workflows zorgen er bijvoorbeeld voor dat gebruikers dezelfde sjablonen gebruiken voor de communicatie naar jouw klant. Met behulp van deze workflows kunnen we het realiseren dat elke medewerker op dezelfde professionele manier communiceert met jouw klanten.

Zorgplicht moet geen “zorgenkindje” worden! Assu® zorgt ervoor dat elke klant de juiste aandacht krijgt wanneer dat nodig is. Het moment van opvolgen of onderhouden van jouw klant is niet in elke situatie hetzelfde. Door het categoriseren van jouw relaties zorgen onze zorgplicht workflows ervoor dat elke klant de juiste aandacht krijgt.

En dit mag je ook van mij verwachten! Hopelijk tot snel.

Groeten,
Jacco

 

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...