Marc van Dorenmalen

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Marc, ben single en ik woon in Roosendaal. Geboren in Eindhoven en getogen in Dommelen, gemeente Valkenswaard. Na mijn opleiding ben ik ongeveer 6 jaar werkzaam geweest als Java ontwikkelaar, waarna ik de switch gemaakt heb om als .NET ontwikkelaar verder te gaan.

Sinds 2013 werk ik binnen deze omgeving. De keuze om hiermee te werken kwam op mijn pad, maar ik had er zelf ook grote belangstelling voor en ik heb geen spijt van mijn keuze.

In mijn vrije tijd speel (leer) ik sinds kort gitaar. Ook ga ik graag hardlopen, mountainbiken, gamen en (af en toe) gezelschapspellen spelen.

 

Hoe ben je bij A.i. Automatisering terechtgekomen?

Nadat ik een vooral achter-de-schermen-werk had uitgevoerd bij mijn vorige job, kreeg ik een bijzonder interessante kans aangeboden bij A.i. Automatisering. In deze nieuwe functie krijg ik de gelegenheid om zowel aan de front-end als de back-end te werken, en ook te experimenteren met opkomende technologieën zoals Blazor.

Wat me ook aanspreekt, is de mogelijkheid om binnen de assurantiebranche te werken. Deze stap markeert voor mij een professionele groei, waarbij ik mijn technische vaardigheden verder kan ontwikkelen en nieuwe vakgebieden kan verkennen.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Mijn werkzaamheden zullen zich, samen met mijn collega’s, zich richten op softwareontwikkeling. Met name op de ontwikkeling van de nieuwe Assu® webapplicatie. Daarnaast zal ik me bezighouden met het beheer van andere internetapplicaties, zoals Appviseurs.

 

Waar mag je mij midden in de nacht voor wakker maken?

Pizza….

 

Marc met object rechthoekig Marc staand

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...