Natascha Hartendorf

Natascha foto vierkant
Ik ben Natascha en ik ben sinds 2021 werkzaam bij A.i. Automatisering als medewerker Functioneel Beheer. Lees snel verder om mij te ontmoeten!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Natascha en ik woon samen met mijn man Paul en 7 katten in Chaam.

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard of ga ik mennen. Ook houd ik van tekenen, schilderen, klussen en lekker eten.

 

Hoe ben je bij A.i. terechtgekomen?

In de tijd van AssuWin en AssuPro werkte ik al eerder bij A.i. op de Support afdeling. Ik ben er even tussenuit gegaan voor een 10 jarig uitstapje in het vastgoed, maar eind 2018 hebben Jacco en Bart mij weer terug gevraagd voor het testen van Assu®. Dat beviel goed en zo ben ik uiteindelijk vanaf 1 januari 2019 op de functie Functioneel Beheer terecht gekomen, waar testen ook een deel uitmaakt van mijn werkzaamheden.

 

Waar kun je mij ‘s-nachts voor wakker maken?

Absoluut op nummer 1: Japans eten

 

Wat zijn mij werkzaamheden bij A.i. Automatisering?

Ik werk op de afdeling functioneel beheer. Hier houd ik me onder andere bezig met het verzorgen van informatievoorziening. Het bijhouden van de diverse handleidingen en de website behoort tot mijn dagelijkse taken. Ook werk ik samen met mijn collega’s Jack en Serife processen uit en zorgen we ervoor dat een en ander logisch en soepel verloopt. Onze afdeling is de schakel tussen de klant en de business.

Aangezien ik een echte beelddenker ben beperk ik me niet tot platte tekst, maar maak ik ook graag animated GIF’s, korte filmpjes, interactieve flowcharts, infographics en bewerk ik foto’s in Photoshop.

Nou, dat was het wel een beetje. Wil je meer over me weten. Aarzel niet om me te contacteren of zoek me op LinkedIn op.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...