Verslag HDN webinar 22-2-2024

achtergrondplaatje voor bij HDN artikel op site

Op 22 februari hebben we een webinar gegeven over de HDN koppeling in Assu®

Wil je nalezen wat we gedeeld hebben? Lees dan snel verder. Onderaan dit artikel vind je een video van het webinar en ook een Q en A met de vragen die er gesteld zijn.

De HDN koppeling

Op dit moment zitten wij met onze pilotkantoren in de laatste testfase van de HDN koppeling. Deze koppeling kun je gebruiken in combinatie met onze “Hypotheek en Vermogen” module om je hypotheek proces nog verder te optimaliseren.

HDN koppeling plaatje

 

 
 

Wat kan ik met de HDN koppeling?

De HDN koppeling geeft jouw kantoor een flinke stap vooruit op het gebied van digitale transformatie. Je hebt een directe verbinding met het HDN netwerk om zo snel en veilig hypotheekgegevens binnen te halen en door te sturen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Met behulp van de HDN koppeling worden er diverse statusberichten tussen Assu® en de geldgevers over en weer gestuurd. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om:

  • AX berichten: aanvragen
  • DA berichten: stukkenlijsten
  • OX berichten: offerte berichten die een statuswijziging in Assu® genereren
  • SX berichten: statusberichten

De HDN koppeling stuurt diverse documenten door naar Assu®. Met behulp van een tijdgebonden servertaak komen deze documenten via AiDBS direct in het documentenarchief van je hypotheek terecht.

Met de HDN koppeling worden er automatisch stukkenlijsten gegenereerd in jouw hypotheekkaart. Geen handmatige acties meer.

De HDN koppeling werkt samen met onze workflows. Zo kun je bij iedere statuswijziging een actie uit laten voeren zoals bijvoorbeeld het verzenden van een e-mail naar je klanten of het aanmaken van een taak voor een collega.

Voordelen voor jouw klanten

De HDN-koppeling maakt niet alleen voor jouw kantoor efficiënter werken mogelijk. Appviseurs (zowel de app als de webversie) kan ook communiceren met behulp van deze HDN-berichten. Dat betekent dat jouw eindklanten altijd en overal kunnen checken hoe hun hypotheekaanvraag ervoor staat. Moeten er documenten worden ingediend? Met slechts één druk op de knop kunnen ze die via Appviseurs rechtstreeks naar Assu® sturen. Zo wordt de lijst met benodigde documenten voor de hypotheek volledig digitaal aangevuld.

Wil je meer informatie over Appviseurs? Klik gewoon op de knop hieronder en ontdek de voordelen:

telefoon met Appviseurs en HDN schermen

Aan de slag met de HDN koppeling

Wil jij ook aan de slag met de HDN koppeling? Lees dan snel verder. We leggen je uit hoe je de koppeling activeert, inricht en er vervolgens direct mee aan de slag kunt gaan.

Trek in meer webinars?

We hopen dat je veel op hebt kunnen steken van ons webinar. Trek in meer? Houd onze webinars pagina en onze publicaties dan goed in de gaten. Een overzicht van komende webinars die we voor je klaar hebben staan:

  • A.informatief webinar van Upgrade 1.2631 op 30 mei

 

Er volgt dit jaar ook nog een webinar over onze nieuwe management tool en over ons Weg van de Wens proces. De exacte data van deze webinars volgen nog.

Tot ziens bij 1 van onze volgende webinars.

 

Dit webinar nog een keer terugkijken?

Klik dan op onderstaande afbeelding om een video van het webinar te bekijken. 

actie

Wij hopen dat we iedereen hiermee een goed beeld hebben kunnen geven van de mogelijkheden van onze HDN koppeling. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 
 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Q en A bij dit webinar

 

vraag en antwoord icon

Tijdens dit webinar was er ook tijd voor vragen. Maar omdat we in een kwartier tijd niet alle vragen konden beantwoorden, hebben we hieronder een overzichtje gemaakt van de veelgevraagde zaken en er ook gelijk een antwoord bij gezet. Waarbij wij willen zeggen: kan er nu iets niet en wil je dat dat wel kan in de toekomst? Meld de functionaliteit aan als wens via onze A.i. Servicedesk.

 

Als deze als bijlage meegstuurd zijn in het HDN bericht dan komen ze mee in het documentenarchief van de hypotheek van de relatie.

Hulp of advies nodig?

Wil jij jouw bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren op een manier die helemaal bij jouw bedrijf past? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement.

Met het consultancy abonnement krijg je gericht advies van 1 van onze consultants en krijg je hulp bij de inrichting van jouw pakket aan de hand van jouw eigen processen.

Meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...