Verslag slimme formulieren webinar 8-2-2024

slimme formulieren webinar

Op 28 februari hebben we een webinar gegeven over de slimme formulieren tool in Assu®

Wil je nalezen wat we gedeeld hebben? Lees dan snel verder. Onderaan dit artikel vind je een video van het webinar en ook een Q en A met de vragen die er gesteld zijn.

De slimme formulieren tool

De slimme formulieren tool is een aanvullende module die  jou enorm kan helpen met uitvoeren van gerichte marketing campagnes aan jouw klanten. De tool werkt samen met workflows en taken zodat je jouw mailingen optimaal kunt beheren en is gebaseerd op formulieren die je helemaal zelf naar wens in kunt richten. 

Na het verzenden van de mailing krijgt jouw klant een e-mail binnen met daarin een link naar een website waar het betreffende formulier in gevuld kan worden. Ingevulde formulieren komen via een tijdgebonden servertaak binnen in het documentenarchief van de betreffende relatie.

Denk bijvoorbeeld aan een Nazorgscan waarbij je wijzigingen in situaties kunt inventariseren.

slimme formulieren voorbeeld

 

 
 

Jouw voordelen:

De slimme formulieren tool helpt jij met jouw mailcampagnes en biedt een aantal mooie voordelen:

Richt je eigen formulieren geheel via je eigen huisstijl en kleurenschema in. Hierdoor creëer je een persoonlijke klantervaring

Jouw klanten kunnen snel, veilig en digitaal hun formulieren bekijken en invullen.

Zelf kun je met de slimme formulieren tool in combinatie met automatische workflows en taken jouw proces nog verder automatiseren.

Doordat jouw eigen selecties de basis zijn voor je mailing kun je heel gericht de juiste doelgroep aanschrijven.

Doordat je helemaal zelf de formulieren opmaakt en jouw resultaten ook weer terug te zien zijn in Assu® hoef je niet langer gebruik te maken van aanvullende applicaties voor het maken van mailingen.

Aan de slag met de slimme formulieren tool:

Wil jij ook aan de slag met de slimme formulieren tool? Lees dan snel verder. We leggen je uit hoe je de tool activeert, inricht en er vervolgens direct mee aan de gang kunt gaan.

De toekomst

Op dit moment hebben we een Nazorgscan voor je beschikbaar in onze slimme formulieren tool. In de toekomst willen we het assortiment uiteraard voor je uitbreiden.

Het aanbod van slimme formulieren zal je straks naast ons andere aanbod terug kunnen vinden in de Assu®Store.

De Assu®Store is een plek op onze website waar je allerlei handige zaken kunt downloaden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Rapportages
  • Selecties
  • Sjablonen
  • Invulbare PDF sjablonen

 

En in de toekomst dus ook slimme formulieren. Nieuwsgierig of er iets voor je tussen staat? Klik dan op onderstaande knop:

Trek in meer webinars?

We hopen dat je veel op hebt kunnen steken van ons webinar. Trek in meer? Houd onze webinars pagina en onze publicaties dan goed in de gaten. Een overzicht van komende webinars die we voor je klaar hebben staan:

  • HDN webinar op 22 februari
  • A.informatief webinar van Upgrade 1.2631 op 30 mei

 

Tot ziens bij 1 van onze volgende webinars.

 

Dit webinar nog een keer terugkijken?

Klik dan op onderstaande afbeelding om een video van het webinar te bekijken. 

actie

Wij hopen dat we iedereen hiermee een goed beeld hebben kunnen geven van alle ontwikkelingen binnen A.i. Automatisering. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 
 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Q en A bij dit webinar

 

vraag en antwoord icon

Tijdens dit webinar was er ook tijd voor vragen. Maar omdat we in een kwartier tijd niet alle vragen konden beantwoorden, hebben we hieronder een overzichtje gemaakt van de veelgevraagde zaken en er ook gelijk een antwoord bij gezet. Waarbij wij willen zeggen: kan er nu iets niet en wil je dat dat wel kan in de toekomst? Meld de functionaliteit aan als wens via onze A.i. Servicedesk.

 

Dit kan handmatig maar ook geautomatiseerd via startcondities. Het is wel afhankelijk van de soort workflow. 

Op dit moment kan dit niet. Het is wel een mooie wens om te kijken of dit in de toekomst mogelijk is.

Via de scrollknop op je muis of aan de rechterkant van de webpagina kun je terug scrollen naar eerdere vragen.

Op dit moment niet. We hebben onderzocht hoe we de meeste respons kunnen krijgen van klanten opmailings en hieruit blijkt dat de manier waarop het nu werkt ervoor moet zorgen dat iedereen zo veel mogelijk reacties krijgen.

Dit willen we in de toekomst mogelijk maken. Het prefillen van formulieren met data uit Assu® en bij terugkomst formulier via klantmutaties de wijzigingen doorlaten voeren. Je kunt dit dan bijvoorbeeld bij schadeformulieren gebruiken.

Nee, je krijgt nu geen invoerbevestiging.

Ja, dat is mogelijk. Je kan deze activiteit in een workflow implementeren.

De reactie komt terug als een PDF document in het documentarchief van de relatiekaart. In dit document zie je welke antwoorden er zijn gegeven, wanneer verstuurd en wanneer beantwoord.

Ook kan er een taak worden aangemaakt in de takentegel. Dit zal worden bepaald door wat er is ingesteld.

Op dit moment niet. Wel iets wat wij meenemen in de toekomst zodra we het schadedeel gaan ontwikkelen en implementeren.

Via het externe koppelingen tabblad onder het witte boekje in Assu® kun je in de taak aangeven wat het onderwerp moet zijn, het aantal dagen en voor wie de taak is.

Hulp of advies nodig?

Wil jij jouw bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren op een manier die helemaal bij jouw bedrijf past? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement.

Met het consultancy abonnement krijg je gericht advies van 1 van onze consultants en krijg je hulp bij de inrichting van jouw pakket aan de hand van jouw eigen processen.

Meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...