VKG maakt synchronisatie met assurantie software makkelijk

koppelen

Ontdek onze VKG koppeling

Met behulp van de VKG koppeling in Assu® kun je nu nog makkelijker en sneller met het VKG extranet werken. Veel gegevens worden automatisch gesynchroniseerd wat jou als adviseur veel tijd bespaart.

Je hoeft niet langer dubbele relatie- en polisgegevens in te voeren wat er ook voor zorgt dat het risico op het maken van fouten enorm afneemt.

Vanuit je relatiekaart in Assu® kun je eenvoudig relatiegegevens op het extranet van VKG bijwerken (synchroniseren). Ook kun je een nieuwe polisaanvraag  starten in het VKG extranet.

Andersom werkt het synchroniseren ook. Via Aplaza worden de polisgegevens vanuit het VKG extranet gesynchroniseerd in Assu®.

 

Dat wil ik ook

Wil jij ook gebruik maken van de VKG koppeling? Dan hebben we goed nieuws. De Assu® koppeling met VKG is gratis. Je hoeft enkel de module aan te laten zetten. Neem contact met ons op via A.i. Servicedesk als je deze module wilt gaan gebruiken en wij zorgen ervoor dat hij aan komt te staan in je pakket.

“We zijn blij dat we onze adviseurs weer een goede digitale oplossing kunnen aanbieden. Geautomatiseerde synchronisatie tussen het VKG-extranet en het assurantiepakket van de adviseur helpt onze adviseurs om efficiënter te werken. Het past bij onze strategie om met slimme tools onze adviseurs te ondersteunen.”

Eric-Jan-van-den-Berg VKG
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...