Wat is nieuw versie 1.2631.3.4

update plaatje

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

Er is nu een mogelijkheid om een automatische handeling te starten bij het wijzigen van een agendapunt.

We hebben een nieuwe trigger toegevoegd voor de automatische handelingen.  Met deze trigger kun je een handeling laten starten wanneer een afspraak/agendapunt gewijzigd wordt.

automatische handeling agenda aanpassen

Koppel nu direct het juiste product bij een Apaza bericht.

Er kan bij het koppelen van digitale documenten nu meteen gezocht worden op een productnummer zonder eerst op relatie te hoeven zoeken. Indien er bij het digitale document een nummer is aangeleverd door de maatschappij zal dat nummer automatisch ingevuld worden in het zoekveld.

koppel digitaal document

Direct informele aanhef aanzetten bij een nieuwe relatie.

Bij het aanleggen van een nieuwe relatie kun je direct in de wizard aangeven dat het om een informele aanhef gaat. Je hoeft het dan niet nog een keertje extra op de relatiekaart aan te zetten.

informeel in relatiewizard

Relatierol niet meer verwijderbaar.

In de Stamtabellen wordt nu door middel van een groen vinkje aangegeven dat een bepaalde relatierol niet verwijderd mag worden. Dit gebeurt in de relatierollen Stamtabel (Stamtabellen-CRM-relatierollen).

De rollen Partner, Kind en Ouder hebben dit type gekregen. Dat betekent dat deze rollen niet verwijderd of gewijzigd mogen worden. Dit is gedaan omdat deze rollen intern door Assu® worden gebruikt door een aantal koppelingen.

Contactmoment openen.

Het is nu weer mogelijk om een contactmoment te openen op de relatiekaart. Dubbelklik hiervoor op het juiste contactmoment of selecteer het contactmoment en klik op het potloodje. Het feit dat je een bestaand contactmoment niet mag muteren is duidelijker gemaakt door een vetgedrukte melding.

contactmomenten inzien

Melding toegevoegd bij handmatig boeken.

Als je een boeking doet vanaf een poliskaart mag de RC datum op boekingen en facturen nu niet langer dan 2 jaar in het verleden en niet langer dan 1 jaar in de toekomst worden gedaan. Je krijgt hiervan een heel duidelijke melding in beeld in Assu® wanneer je de boeking aanlegt: “Ongeldige rekening courant datum”.

Workflow overzicht exporteren naar Excel.

Het is nu mogelijk om je lijst met actieve Workflows met 1 druk op de knop te exporteren naar Excel. Dit kan handig zijn wanneer je met meerdere afdelingen aan workflows werkt. Je hebt zo een duidelijk overzicht wat er loopt op het gebied van workflows:

WF exporteren naar XL

Meer lezen over Workflows?

Workflows zijn een krachtige tool om je processen  nog verder te optimaliseren. Wil je weten wat Workflows voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik dan snel op onderstaande knop:

Standaard Zorgplicht Workflows en keuringsrapporten Worfklows

We hebben speciaal voor al onze Assu® gebruikers een ruim aanbod aan Zorgplicht Workflows beschikbaar gesteld in onze Assu®Store. Ook hebben we een Scope 10 en Scope 12 keuringsrapport Worflow voor je beschikbaar Je hoeft ze alleen maar te downloaden en in Assu® te laden om aan de slag te kunnen gaan met deze handige tool.

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

We hebben de volgende database aanpassingen voor je doorgevoerd:

Eerdere updates:

Bekijk het complete overzicht van updates behorende bij upgrade versie 1.2631:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...