Wat is nieuw versie 1.2631.3.8

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

Bijlages bij een briefsjabloon worden nu afgedrukt.

Als er bijlages zitten bij een briefsjabloon worden deze voortaan ook getoond en worden ze ook afgedrukt. Dit was eerder niet het geval dus niet zo handig 😉

Bij het opslaan van de brief worden ook de afgedrukte bijlages in het documentenarchief gezet zodat je ze makkelijk terug kunt vinden.

Het is nu ook mogelijk om een bedrijfslogo in een sjabloon mee te nemen.

In Assu® heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo als “sjabloon variabele” in te voegen. Dit betekent dat het een invoegveld wordt dat je op al je sjablonen kunt gebruiken. Op het moment dat je logo wijzigt bij bijvoorbeeld een rebranding hoef je het enkel bij je instellingen aan te passen en al je sjablonen waar het invoegveld op staat worden automatisch aangepast.

In onze Assu® handleiding leggen we je uitgebreid uit hoe je dit inregelt.

Een journaalpost kan nog maar 1 keer geopend worden.

  • Als je met de journaalposten module werkt kun je vanaf nu een journaalpost maar 1 keer openen. Als een andere gebruiker  met dezelfde journaalpost bezig is krijg je voortaan een melding dat een collega bezig is met de journaalpost: “De journaalpost is reeds geopend door <<naam collega>>. Zodra <<naam>> klaar is met de journaalpost en het scherm heeft gesloten kunt u de jornaalpost weer openen”.
  • Bij het exporteren naar de externe boekhouding wordt ook gecontroleerd of een gebruiker een journaalpost geopend heeft en als dit het geval is wordt daarvan een synchronisatiemelding gemaakt: “Journaalpost X is geopend door <<naam>> en kan daarom niet worden geëxporteerd”.
  • Als een journaalpost ten onrechte gemarkeerd blijft als geopend (bijvoorbeeld omdat bij een gebruiker de Assu® client crasht) dan kunnen door middel van 1 druk op de knop alle geopende journaalposten worden vrijgegeven. Je doet dit via tabblad “Beheer” en daarna de knop “Geopende journaalposten vrijgeven”.

Het is nu mogelijk om een rapport te maken van een journaalpost export.

Werk je met onze journaalposten module? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk een rapport draaien van het resultaat van je jurnaalposten export.

Als je vanuit de journaalposten module een export maakt naar Exact Online dan komt er een controlescherm met vinkjes zodat je kunt zien of je export goed gegaan is. In dit scherm is er een mogelijkheid om een bestandje in PDF formaat te maken en op te slaan. Dit ten behoeve van je jaarverslag voor je dossier account.

saldo controle journaalposten export

Let op: je hebt hier een rapport van het type “Journaalpost export resultaat” voor nodig. Dit rapport wordt standaard meegeleverd met deze update. journaalpost export rapportage

Bij het kiezen van een prolongatiedatum in een RC positie waarvoor al een termijn bestaat volgt er nu een melding.

Als je in een RC positie van een klant een prolongatiedatum kiest waarvoor er al een termijn bestaat dan wordt er vanaf nu een melding gegeven dat dit niet mag.

Ook wordt de datum automatisch naar de eerstvolgende mogelijke datum gezet.termijn reeds geprolongeer

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

De volgende velden zijn aangepast in de database:

Eerdere updates:

Bekijk het complete overzicht van updates behorende bij upgrade versie 1.2631:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...