Workflow training

schadeafhandeling

A.i. Automatisering biedt talloze trainingen aan die je helpen om meer uit je software te halen. De trainingen worden in Teams gegeven.

“Leren door te doen!

Onze opleidingsprogramma’s worden gegeven in workshopvorm. Dit houdt in dat A.i. Automatisering eigen trainingslaptops ter beschikking stelt zodat deelnemers geleerde functionaliteiten gelijk in de praktijk kunnen brengen.

Tijdens deze trainingen voer je in Assu® een aantal vragen, opdrachten en werkplekinstructies uit waardoor onze trainingen interactief zijn. Deze vragen, opdrachten en werkplekinstructies krijg je uiteraard mee terug naar kantoor zodat je deze nog eens uitgebreid na kunt lezen.

Doordat je tijdens zo’n workshop zelf bezig bent met het pakket en leer je door te doen. En laat dat nou net de bedoeling zijn. Op deze manier krijg je alles te zien zoals je het in je eigen werksituatie ook dagelijks te zien krijgt.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze training leer je om zelfstandig gebruik te maken workflow functionaliteiten binnen Assu®. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  1. Soorten Workflows (Zorgplicht- en Proces Workflows)
  2. Wat doen Workflows
  3. Wanneer gebruik je Workflows
  4. Workflows in combinatie met automatische handelingen
  5. Startcondities en wanneer gebruik je deze (of niet)
  6. Uitleg Workflow activiteiten
  7. Het bouwen van een Workflow
  8. Waar kun je de door ons gemaakte Workflows vinden en hoe lees je ze in?

Na deelname aan de training krijg je een certificaat.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor ervaren Assu® gebruikers die al met Workflows werken. De training gaat verder in op de vele mogelijkheden die Workflows te bieden hebben.

Werkt jouw kantoor nog niet met Workflows? Maak dan snel een afspraak voor consultancy op maat. We richten dan samen met jouw kantoor de Workflows in op basis van jouw processen.

Tijd, data en kosten:

Deze training vindt plaats op basis van consultancy. De kosten voor deze training (via Teams) bedragen €125,-  exclusief btw per uur. Voor dit geld krijg je een volledig ingerichte Werklijst waarmee je gelijk van start kunt gaan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Liever consultancy op basis van ons abonnement?

Wil je liever geen eenmalige consultancy, maar heb je behoefte aan meer ondersteuning? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement. Hiermee heb je gedurende een jaar recht op een aantal uren consultancy. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil jij ook gebruik maken van ons consultancy abonnement?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...