Zomerse selecties

schadeafhandeling

Zomertijd…vakantietijd. Wie vindt dat nou geen fijn idee? Maar nog lekkerder is het om met een goede reisverzekering op vakantie te gaan.

Speciaal voor je relaties die (nog) geen doorlopende reisverzekering hebben, is het in Assu® mogelijk om een selectie te maken die al je particuliere relaties ophaalt zonder reisverzekering zodat je ze eenvoudig een mailing kunt gaan sturen. De selectie waarmee je deze gegevens op kunt halen hebben wij hier onder voor je beschikbaar gesteld.

En wil je etiketten printen voor een mailing die per post verzonden wordt dan kun je dat doen door middel van de selectie die alle actuele relaties ophaalt.

Maak je liever zelf je selectie(s)? Dat kan natuurlijk ook. Ons systeem bevat veel handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de relatiekaart met selectiecodes werken om een bepaalde doelgroep te definiëren die je later gericht kunt gaan mailen.

Let er voordat je begint met het importeren van een selectie op dat je hem niet ooit al eerder geïmporteerd hebt. Anders komt de selectie namelijk dubbel in Assu® te staan!

 

Haal snel je selecties op:

 

De onderste selectie in dit overzichtje kun je gebruiken om adreslabels te printen omdat deze al je actuele relaties ophaalt (zowel zakelijk als particulier).

 

Een selectie inlezen in Assu®:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu®:

1. Ga in de Assu® cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op ‘A.i. selectie’ inlezen

3. Om de selectie te kunnen gebruiken voor mailing dient vervolgens onder het tabblad ‘Algemeen’ de ‘oorsprong tabel’ ingevuld te worden. Kies bij alle drie de selecties voor de oorsprong tabel ‘Personen’.

4. Klik op ‘Uitvoeren’

5. De knop ‘Maak mailing’ is nu bruikbaar. Zie onze handleiding (F1 in Assu®) om de mailing voort te zetten: https://help.aiautomatisering.nl/assu/Mailingvanuitselectie.html

 

Een aangepaste selectie nodig? Vraag deze aan via A.i. Servicesdesk!

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk via het kopje “Selectie aanvraag” (lees hier hoe dit werkt) of als je daar nog geen inlog hebt via info@aiautomatisering.nl.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...