Zomerse selecties

selecties

Zomertijd…vakantietijd. Wie vindt dat nou geen fijn idee? Maar nog lekkerder is het om met een goede reisverzekering op vakantie te gaan.

Speciaal voor je relaties die (nog) geen doorlopende reisverzekering hebben, is het in Assu® mogelijk om een selectie te maken die al je particuliere relaties ophaalt zonder reisverzekering zodat je ze eenvoudig een mailing kunt gaan sturen. De selectie waarmee je deze gegevens op kunt halen hebben wij hier onder voor je beschikbaar in de Assu®Store.

En wil je etiketten printen voor een mailing die per post verzonden wordt dan kun je dat doen door middel van de selectie die alle actuele relaties ophaalt. Ook deze selectie kun je in de Assu®Store vinden.

 

Standaard selecties in de Assu®Store

In onze Assu®Store hebben we een groot aantal veelgevraagde selecties voor je beschikbaar. Ze zijn nog gratis ook 🙂

Voor je vakantie mailingen hebben we 2 standaard selecties staan:

  • Actuele particuliere relaties zonder reisverzekering.
  • Alle actuele relaties

Let er voordat je begint met het importeren van een selectie op dat je hem niet ooit al eerder geïmporteerd hebt. Anders komt de selectie namelijk dubbel in Assu® te staan!

AssuStore GIFje

Liever zelf selecties maken?

Maak je liever zelf je selectie(s)? Dat kan natuurlijk ook. Assu® bevat veel handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen.

Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de relatiekaart met selectiecodes werken om een bepaalde doelgroep te definiëren die je later gericht kunt gaan mailen.

Maar denk ook aan:

  • een selectie op relaties zonder reisverzekering
  • een selectie op relaties zonder aanvullende reisverzekering
  • een selectie op relaties met een autopolis zonder internationale pechhulp
  • een selectie op relaties die wel een reisverzekering hebben maar geen annuleringsverzkering, of geen kostbaarheden verzekering

Jouw voordelen met selecties

Als je met selecties aan de slag gaat heb je een aantal mooie voordelen:

Een aangepaste selectie nodig? Vraag hem aan via A.i. Servicedesk

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...