Artikel – Wat is nieuw versie 1.2626.3.18

update plaatje
Update

 

De volgende zaken zijn opgelost in Assu®:

 • Bij de export van journaalposten naar Exact werd het saldo van de nog niet geëxporteerde RC positie termijnen niet goed getoond. 
 • Indien er meer dan 1 taak aan een werklijstitem hangt en de gebruiker paste de gebruiker of de groep aan van een van die taken dan werd het werklijstitem ook aangepast. Dit gebeurt voortaan alleen als de 1e taak (de taak waardoor het werklijstitem is gemaakt) wordt aangepast. 
 • Bellen vanuit Assu® kan nu d.m.v. de knop met . Als er dan gevraagd wordt met welke software gebeld moet worden selecteer dan de juiste telefonie applicatie. 
 • AFM-details in management wordt nu als een lijst weergegeven. 
 • Indien er een schade wordt gemeld voor een motorrijtuigenverzekering en er is maar een object gekoppeld aan de polis dan wordt die automatisch geselecteerd. Indien het er meer dan 1 is dan moet de gebruiker het object selecteren uit een lijst. 
 • De dossiersamenvatting is versneld 
 • Indien een maatschappij (foutief) een mutatieboeking aanlevert in een prolongatiebericht wordt dit nu automatisch tijdens de verwerking gecorrigeerd naar een prolongatieboeking. 
 • Het was niet mogelijk om bij het inslepen van meerdere documenten tegelijk een akkoord in Appviseurs te vragen. 

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

 • Bij de dekkingen voor een auto polis is “casco uitbreiding” nu ook beschikbaar in het overzicht met dekking types
 • Als je gebruik maakt van onze Risk Explorer koppeling kan er nu een API sleutel worden toegevoegd aan een adviseur. Dit doe je via de Stamtabellen-Algemeen-Adviseur. Hierdoor heb je, als je gebruik maakt van meerde adviseurs die ieder hun eigen portefeuille beherende mogelijkheid om Risk Explorer voor iedere adviseur afzonderlijk te gebruiken. Doe je dit niet dan hoef je enkel de API sleutel bij de standaard instellingen in te voeren. Meer over de inrichting van de Risk Explorer koppeling vind je terug in onze Assu® handleiding.
Risk Explorer
 • Als je gebruik maakt van de boekhoudkoppeling kun je nu per branche aangeven of het om leven, provisie of inkomsten gaat. Je doet dit via de Stamtabellen-Financiële koppeling. Bepaal via de kolom “Omzetsoort” per branche of het om schade, leven of inkomen moet gaan. Dit scheelt handmatige acties tijdens het boekhouden.
omzetsoort per branche
 • Op de maatschappijkaart is er onder tabblad “Extra instellingen” extra ruimte toegevoegd waarin je het grootboek voor provisie inkomen en grootboek provisie bancair kunt administreren:
maatschappijkaart provisie inkomen

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...