Wat is nieuw versie 1.2630.3.12

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • De ABC tool (een tool die gebruikt wordt voor het verlengen van je Aplaza certificaat) werd verwijderd bij het opnieuw opstarten van Assu® service. Dit is nu opgelost.
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Voor het zoeken in het lint van Assu® hebben we nu twee opties gemaakt die je zelf in kunt stellen. Je kunt zoeken op “begint met” of “bevat”. De instelling hiervoor vind je terug in de geavanceerde instellingen van de algemene instellingen onder het witte boekje. Zet je GEEN vinkje bij deze optie dan worden standaard ALLE resultaten getoond en kan dat bij een grote database voor een vetraging in Assu® zorgen. Door een vinkje te zetten kun je zoals in onderstaand voorbeeld zoeken op “begint met” en met een sterretje voor je zoekopdracht met “bevat”: algemene instellingen tabblad geavanceerd uitleg BEGINT MET
  • In de factuurbijlagen instellingen is nu een optie toegevoegd om het polisnummer altijd in de bestandsnaam van de bijlagen op te nemen. Als je een factuur afdrukt die bij een polis hoort en je hebt bijvoorbeeld ingesteld dat er altijd een actueel polisblad meegezonden wordt dan zal je bijlage bivoorbeeld “Polisblad20P00001” heten zodat je altijd kunt zien welke polis erbij hoort. Dit kan handig zijn als je met verzamelnota’s werkt.
  • Het is nu mogelijk om werklijst items toe te wijzen aan een gebruiker of een gebruikersgroep. Hiervoor zijn mutatierechten op het onderdeel Werklijst nodig. Dit regel je in via de Gebruikersrollen. Laat je Key User dit inregelen als dat nodig is.
  • Bij het maatschappij overzicht is een kolom toegevoegd waarin je kunt zien dat een maatschappij is ingevoerd als risico drager of als maatschappij op een polis waar ook een servicebureau is ingesteld.

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende velden in de database aangepast: klik hier>>>

Eerdere updates:

Bekijk het complete overzicht van updates behorende bij upgrade versie 1.2630:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...