Wat is nieuw versie 1.2630.3.7

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Bij het overhevelen van producten of relaties worden de facturen niet mee overgenomen. Dit was niet duidelijk in het scherm. Nu staat er een melding in het scherm hierover.
  • Bij de HDN berichten verwerken was er een knop toegevoegd om te kunnen tonen wat er is aangeleverd. Dit werkte nog niet voor de berichten die door Accelerate waren aangeleverd. Dit is nu aangepast.
  • Indien je gebruik maakt van een beheerteam dan werden deze niet getoond bij het zoeken op e-mail, telefoonnummer of rekeningnummer.
  • Bij het starten van de handmatige prolongatie werd er niet meer gevraagd om een verwerkdatum. Deze is eerder al via een hotfix opgelost.
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Er is een nieuwe dekking Waarde preventiemeter toegevoegd.
  • Het is nu mogelijk om een de handmatige prolongatie via een tijdgebonden servertaak te laten draaien. De prolongatie wordt na het verwerken in een wachtrij geplaatst die uitgevoerd wordt op het moment dat de servertaak aangeeft. Je dient eenmalig deze servertaak in te richten en ook eenmalig een vinkje te zetten bij de algemene instellingen in het witte boekje in Assu® dat je dit wilt gaan gebruiken. Lees hier meer over in onze Assu® handleiding.
  • Zodra de module Slimme formulieren aan staat dan is het nu mogelijk om via het gebruikersscherm aan te zetten of de gebruiker mag inloggen bij de Slimme formulieren.
  • Bij de geldgever is het nu mogelijk om een HDN aansluitnummer in te voeren. Deze functionaliteit hoort bij de HDN module.
  • De laatste AFD dekkingsvelden van NH1816 zijn geactualiseerd in Assu® (reis, annulering, casco voertuig, aansprakelijkheid, casco caravan, ongevallen).

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn er geen velden in de database aangepast.

In versie 1.2630.3.6 die we niet uit hebben gebracht zaten deze punten:  klik hier>>>

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...