Consultancy

A.i. Automatisering consultancy abonnement

Bij A.i. Automatisering stellen we hoge eisen aan onze eigen dienstverlening. Of het nu gaat om de analyse van je bedrijfssituatie, ons advies bij implementatie, onze support op al je vragen, onze trainingen die je in staat stellen het maximale uit onze oplossingen te halen of de optimalisatie van onze producten. Altijd sta je als klant bij ons centraal!

In deze lijn hebben we daarom speciaal voor onze relaties het consultancy abonnement opgesteld in 3 smaakjes: 

consultancy abonnementen

Wil je weten welke vorm het beste bij jou past? Klik dan snel verder voor meer informatie:

Maak kennis met onze consultants

Bij A.i. Automatisering hebben we een aantal consultants in dienst. Ieder van hen heeft zijn of haar eigen specialisaties waardoor wij jou een optimale service kunnen verlenen.

consultancy Jacco nw

Jacco van Tellingen

Jacco heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van startende kantoren. Ook helpt hij je graag op weg als je vragen hebt met bepaalde aspecten van onze assurantie applicaties.

Bart Luijten

Ook Bart komt graag bij je langs als je vragen hebt. Wil je de overstap maken naar Assu®? Heb je een specifieke vraag of wil je een demonstratie hebben met je hele kantoor over een bepaald onderwerp? 

Bart staat voor je klaar!

Danny Bakkenes

Danny geeft niet alleen trainingen en webinars, maar is ook gespecialiseerd in workflows, selecties en rapportages. Kom je ergens niet uit? Maak gerust een afspraak met Danny.

Gayelle Kerremans

Gayelle krijgt energie van financiële zaken. Of het nu gaat om het afsluiten van een RC of het inrichten van een nieuw boekjaar, Gayelle helpt jou graag op weg.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...