Roadmap derde kwartaal 2022

Roadmap

ASSU® UPGRADES:

In het tweede kwartaal hebben we volop gewerkt aan Upgrade 1.2626. De bouwperiode duurde tot en met 30 juni. De eerste weken van juli testen we deze Upgrade intern en in de eerste weken van september zal hij extern getest worden door onze pilotkantoren.

Als alles naar planning verloopt zal deze versie de laatste week van september gelanceerd worden.

Lees hier alvast welke nieuwe functionaliteiten dat je in deze Upgrade kunt verwachten.

Ook deze Upgrade zullen we weer afsluiten met een webinar. We houden dit webinar op donderdag 22 september van 10.00 tot 11.00. Dit webinar is terug te zien op onze webinars pagina.

We starten in september ook met het bouwen van Upgrade  1.2627. De Roadmap kun je hier terugvinden. Deze Upgrade zullen we januari 2023 gaan lanceren, nadat ook deze versie uitgebreid intern en extern getest is.

In november tenslotte zetten we het A.i. Stemlokaal weer open. Ditmaal voor de wensen voor Upgrade 1.2628 waar je nu je wensen voor in kunt dienen via A.i. Servicedesk.

KOPPELINGEN:

Assu® is geen op zichzelf staand pakket. We koppelen met een groot aantal partijen. Wil je weten welke koppelingen dat we aanbieden? Klik dan hier>>>

In dit kwartaal bouwen we door aan een aantal koppelingen:

MAILCHIMP KOPPELING:

In het eerste kwartaal zijn we begonnen met bouwen aan een koppeling met Mailchimp. Met behulp van deze koppeling kun je vanuit Assu® heel gemakkelijk een resultaat van een selectie doorsturen naar Mailchimp zodat je vervolgens vanuit Mailchimp je mailingen naar relaties kunt uitvoeren en beheren.

Mailchimp is gratis software waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven naar al je klanten kunt versturen. Je hoeft geen programmeur te zijn om zelf makkelijk je e-mail of nieuwsbrief op te kunnen stellen. Het is een laagdrempelige marketingtool om in te zetten voor je content marketing. Op deze site kun je een overzicht krijgen van alle pluspunten van Mailchimp. De Mailchimp koppeling staat momenteel in testfase.

 

VOOGD EN VOOGD KOPPELING:

Ook bouwen we verder aan de Voogd en Voogd koppeling. Met behulp van de Voogd en Voogd koppeling krijg je een snelle koppeling naar het extranet van Voogd en Voogd waardoor je veilig en snel vergelijkingen kunt uitvoeren. Met 1 druk op de knop zet je je belangrijke informatie vanuit Assu® door naar het extranet van Voogd en Voogd.

Het muteren en afsluiten van producten gebeurt via een API koppeling en er vindt een twee wegs communicatie plaats. Dit wil zeggen dat het zowel mogelijk is om gegevens van Assu naar Voogd en Voogd te sturen als dat je snel gegevens van Voogd en Voogd binnen kunt halen in Assu®. We beginnen hier in Q1 aan en bouwen door in Q2 en Q3.

AFAS KOPPELING:

Afgelopen kwartaal begonnen wij aan een koppeling met het boekhoudprogramma AFAS. Hiermee hebben we er weer een nieuwe koppeling bij naast de bestaande boekhoudkoppelingen die we al aanbieden. Wij bouwen in Q3 verder aan deze koppeling

AFAS software

RISK EXPLORER KOPPELING:

Dit kwartaal beginnen wij aan een koppeling met het programma Risk Explorer voor risico- en verzekeringsmanagement. Risk Explorer biedt je structuur en overzicht bij je risicomanagement.

Wij hopen dat we jullie met dit artikel mee hebben kunnen nemen in onze ontwikkelingen voor het eerste kwartaal van 2022. Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

Risk Explorer

HDN KOPPELING:

Een belangrijke koppeling die wij in Q3 en Q4 gaan bouwen is de HDN koppeling. Met behulp van deze koppeling kun je hypotheekberichten over en weer sturen tussen Assu en HDN. Meer informatie hierover zullen we met je delen gedurende de loop van het jaar.

HDN koppeling

DDI KOPPELING:

We starten dit kwartaal met de bouw van een DDi koppeling. Met behulp van de DDI koppeling krijg je toegang tot het DDi RPA platform, waarmee je informatie toe kunt voegen aan digitale dossiers, werkprocessen op kunt starten en een aantal handelingen digitaal kunt borgen.

Het DDi RPA pltform wordt gebruikt bij mutatie- en prolongatie processen. Op de schade afdeling bij behandeling van schades, declaraties en excasso’s.

Door de intelligente verwerking van verzekeringsdata bespaar je tijd en heb je minder risico op het maken van fouten die je met allerhande handmatige processen wel hebt, DDi helpt je weer een stapje verder in je digitale transformatie.

Deze ontwikkeling is op ON HOLD gezet!

DDI koppeling

OPTIMALISATIES:

Ook dit kwartaal gaan we verder met een aantal optimalisaties:

APPVISEURS (app en Klantportaal):

In het AppInar van 10/3 hebben jullie kennis kunnen maken met onze Appviseurs app en Appviseurs web (Klantportaal). We hebben je laten zien wat je er zoal mee kunt en hoe het eruit ziet. Ook in het derde kwartaal van dit jaar willen we zowel de Appviseurs app als de webversie verder optimaliseren:

  • we gaan er eerst voor zorgen dat de app versie in functionaliteiten gelijk wordt aan de web versie
  • de wensen die door de pilotkantoren doorgegeven zijn bij het testen van Appviseurs web (Klantportaal) gaan we vervolgens  implementeren

Meer weten over onze Appviseurs producten? Klik op onderstaande button om naar de Appviseurs website te gaan:

Appviseurs site

OPTIMALISATIE HYPOTHEEKMODULE:

In het derde kwartaal gaan we bekijken waar we onze hypotheekmodule in Assu® kunnen verbeteren. De bestaande processen in Assu® zullen aangepast worden waardoor je nog optimaler gebruik kunt maken van onze hypotheekmodule.

OPTIMALISATIE WERKLIJST:

In het derde kwartaal gaan we bekijken waar we onze Werklijst in Assu® kunnen verbeteren. We bekijken de wensen die ingediend zijn met betrekking tot de Werklijst module en daar waar nodig optimaliseren we de bestaande versie.

webinars

WEBINARS:

In het derde kwartaal hebben we 2 webinars voor je op de agenda staan:

  • 8 september van 10.00-11.00: Ons Selecties webinar. Inschrijving gesloten.
  • 22 september van 10.00-11.00: Ons A.informatief webinar. Inschrijving gesloten.

Verslagen van eerdere webinars kun je uiteraard altijd terugvinden op onze webinars pagina>>>

VEILIG INLOGGEN IN ASSU:

Vanaf versie 1.2626 zal er achter de schermen een nieuw stuk beveiliging ingebouwd zitten waardoor je nog veiliger je belangrijke gegevens in Assu kunt beheren. Deze nieuwe beveiliging zal zowel voor Assu gelden als voor de apps Assu2Go en Appviseurs. Je hebt hier in versie 1.2625 al kennis mee kunnen maken omdat je toen je inlog al hebt moeten aanpassen naar je e-mail adres.

In versie 1.2626 log je niet langer in via je Assu scherm, maar via een beveiligde omgeving die we IDentity server noemen.

AI KLANTENPORTAAL:

Ook in het derde kwartaal bouwen we verder aan ons Ai Klantenportaal (dit is nog een werktitel). Dit is een platform dat op een beveiligd gedeelte op onze website voor al onze klanten beschikbaar zal zijn. Je zult hier onder andere de volgende zaken aan kunnen treffen:

  • Rapportages
  • Selecties
  • Instructievideo’s
  • Workflows
  • Diverse informatie

We zullen je de komende tijd meer informatie geven over wat de exacte inhoud zal zijn van dit nieuwe portaal.

We hopen je met dit overzicht weer een inkijkje te hebben kunnen geven in onze ontwikkelkeuken 😉

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...