Roadmap eerste kwartaal 2023

Roadmap

Duik mee in onze ontwikkelingen

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar. Ook dit jaar delen wij graag onze interne ontwikkelingen met jullie in onze Roadmap. 

ASSU® UPGRADES:

In het eerste kwartaal van 2023 werken we aan Upgrade 1.2627.3.1 die we eind februari van plan zijn om te lanceren. Momenteel bouwen we punten in en testen we deze intern. Wil je bijhouden wat we al voor je klaar hebben? Volg dan dit artikel>>>

Ook maken we een start met het verwerken van punten die uit de stemronde voor Upgrade 1.2628.3.1 zijn gekomen. Welke punten dat dat zijn kun je hier>>> bekijken Deze versie staat voor begin zomer 2023 gepland.

In maart tenslotte zal er weer een ronde zijn in ons A.i. Stemlokaal waarin je kunt stemmen voor punten die ingebracht zijn voor Assu® Upgrade 1.2629.3.1. Deze Upgrade staat voor herfst 2023 in de planning.

Roadmap 2023 Q1

 

KOPPELINGEN:

Assu® is geen op zichzelf staand pakket. We koppelen met een groot aantal partijen. Wil je weten welke koppelingen dat we aanbieden? Klik dan hier>>>

In dit kwartaal bouwen we door aan een aantal koppelingen:

 

MAILCHIMP KOPPELING:

Eerder dit jaar zijn we begonnen met bouwen aan een koppeling met Mailchimp. Met behulp van deze koppeling kun je vanuit Assu heel gemakkelijk een resultaat van een selectie doorsturen naar Mailchimp zodat je vervolgens vanuit Mailchimp je mailingen naar relaties kunt uitvoeren en beheren.

Mailchimp is gratis software waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven naar al je klanten kunt versturen. Je hoeft geen programmeur te zijn om zelf makkelijk je e-mail of nieuwsbrief op te kunnen stellen. Het is een laagdrempelige marketingtool om in te zetten voor je content marketing. Op deze site kun je een overzicht krijgen van alle pluspunten van Mailchimp. De Mailchimp koppeling komt midden januari uit de pilotfase.

Meer weten over Mailchimp? Klik op de afbeelding hieronder om naar de site van Mailchimp te gaan:

Mailchimp

RISK EXPLORER KOPPELING:

Dit kwartaal staat de koppeling met het programma Risk Explorer voor risico- en verzekeringsmanagement in de pilotfase. Risk Explorer biedt je structuur en overzicht bij je risicomanagement. Deze koppeling staat op dit moment in pilotfase.

Risk Explorer

 

VOOGD EN VOOGD KOPPELING:

Met behulp van de Voogd en Voogd koppeling krijg je een snelle koppeling naar het extranet van Voogd en Voogd waardoor je veilig en snel vergelijkingen kunt uitvoeren. Met 1 druk op de knop zet je je belangrijke informatie vanuit Assu door naar het extranet van Voogd en Voogd.

Het muteren en afsluiten van producten gebeurt via een API koppeling en er vindt een twee wegs communicatie plaats. Dit wil zeggen dat het zowel mogelijk is om gegevens van Assu naar Voogd en Voogd te sturen als dat je snel gegevens van Voogd en Voogd binnen kunt halen in Assu®

Deze koppeling staat momenteel in pilotfase.

Voogd en Voogd

HDN KOPPELING:

Een belangrijke koppeling die wij in Q1 uit willen gaan brengen is de HDN koppeling. Met behulp van deze koppeling kun je hypotheekberichten over en weer sturen tussen Assu en HDN. Meer informatie hierover zullen we met je delen gedurende de loop van het nieuwe jaar.

HDN koppeling

OPTIMALISATIES:

Ook dit jaar gaan we verder met een aantal optimalisaties. In het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar zal dat vooral de optimalisatie van de werklijst zijn.

Met behulp van de gratis werklijst functionaliteit kun je werk nog verder optimaliseren omdat je vanuit 1 scherm je totale werklast kunt gaan beheren.

In dit artikel>>> kun je meer lezen over de Werklijst.

 

NIEUWE WEBSITE:

Achter de schermen zijn we het laatste kwartaal druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website. Onze vertrouwde website is in een nieuw jasje gestoken en zal gedurende dit jaar verder uitgebreid worden met een Klantenportaal waarin je een aantal aanvullende diensten bij ons af kunt nemen.

Je zult hier onder andere de volgende zaken aan kunnen treffen:

  • Rapportages
  • Selecties
  • Instructievideo’s
  • Workflows

Uiteraard zullen de standaard rapportages en selecties die we nu beschikbaar hebben gewoon gratis beschikbaar blijven.

Op de nieuwe site zal het Support gedeelte van de website net zoals Assu® vanaf versie 1.2626.3.1 ook achter de beveiligde Identity Server inlog komen te staan. Wij doen dit in verband met extra veiligheid van gevoelige informatie. Voor jou als Assu® gebruiker zal er niks veranderen aan je manier van inloggen.

We zullen je in de loop van dit jaar meer informatie geven over wat de exacte inhoud zal zijn van dit nieuwe portaal.

 

INFORMATIEF:

We delen veel informatie. Niet alleen op schrijft, maar ook in de vorm van webinars en trainingen. Ook dit nieuwe jaar zullen we jullie weer op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen via:

  • webinars
  • trainingen
  • filmpjes (nieuw)

 

WEBINARS:

Het afgelopen jaar hebben we een aantal webinars gegeven. Onze webinars zijn altijd informatief van aard. We hebben webinars in de serie “A.informatief” waarin we ontwikkelingen bij A.i. Automatisering delen en webinars over 1 specifiek onderwerp (bijvoorbeeld Workflows).

Wil je de inhoud van deze webinars nog een nazien of nalezen? Dan hebben we voor jou bij deze alle webinar van het afgelopen jaar nog eens op een rijtje gezet op de webinars pagina waar je alles kunt vinden wat te maken heeft met onze webinars.

Ook in het nieuwe jaar zullen we weer webinars geven. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

webinars

TRAININGEN:

Ook hebben we ons trainingsaanbod geactualiseerd voor het nieuwe jaar. Voor iedereen hebben we een passende training. Of je nu een beginner bent of een gevorderde Assu® gebruiker. Voor Key Users hebben we zelfs een gratis training beschikbaar.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in ons trainingsaanbod>>> 

 

FILMPJES:

Tenslotte gaan we ons aanbod aan informatie uitbreiden met informatieve filmpjes. We zullen dit eerste kwartaal gaan beginnen met een inventarisatie voor welke gebieden van onze applicaties de behoefte het grootst is aan uitleg en daarna zullen we onze handleidingen uit gaan breiden met deze filmpjes.

nieuw GIF

We hopen je met dit overzicht weer een inkijkje te hebben kunnen geven in onze ontwikkelkeuken 😉

Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...