Marc de Bruine

Marc-vierkant met achtergrond

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Marc de Bruine, van origine een zuunige Zeeuw en nu geëmigreerd naar het mooie Breda.

Sinds 1 december 2023 ben ik werkzaam bij AI Automatisering!

 

Hoe ben je bij A.i. Automatisering terechtgekomen?

Ik was al wat langer geïnteresseerd in de wondere wereld van de IT. Door een kennis werd ik verwezen om eens een kijkje te nemen op een ICT event in Breda, waar vaak bedrijven staan welke open staan om kennis te maken met werknemers van verschillende werkvlakken.

Daar met goede moed aangekomen, kwam ik langs de stand van AI automatisering. Ik werd aangesproken door twee hele enthousiaste medewerkers, welke mij hebben uitgenodigd om eens langs te komen op het kantoor. Zo gezegd, zo gedaan natuurlijk. Wanneer ik voor het eerst aankwam op het kantoor werd ik hartelijk onthaald, en ik wist het gelijk… Hier wil ik werken!

Paar gesprekken later en een half dagje meekijken verder heb ik mijn contract ondertekend!

 

Waarom heb je voor A.i. gekozen?

Ik ben op zoek gegaan naar een werkgever welke naast een gezonde focus op zijn klanten, ook een hoge betrokkenheid heeft bij de ontwikkeling en welzijn van zijn werknemers. Tijdens de gesprekken met A.I. Automatisering kwamen deze punten toch sterk naar voren, en was het voor mij al snel besloten dat ik hier zo snel mogelijk aan de slag wil gaan!

 

Waar krijg je energie van?

Ik krijg vooral energie van het oplossen van verschillende opgaves voor klanten. Door te luisteren en het probleem te analyseren probeer ik snel tot de juiste oplossing te komen. 

energie

 

Marc-rechthoekig uitsnede met object en achtergrondMarc-rechthoekig uitsnede

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...