Vacature Support Medewerker parttime (28 uur) – niet actief

schadeafhandeling

Vacature Support Medewerker parttime (28 uur)

Wil jij werken bij de Coolblue van de assurantiemarkt? A.i. Automatisering is een eigenzinnig bedrijf dat op een unieke manier haar klanten bedient. Wij doen dit op een proactieve manier en nemen de wens van de klant erg serieus. Ben jij degene die een open communicatie naar onze klanten kan leveren? Lees dan snel verder!

Kenmerken van een parttime Support medewerker bij A.i. Automatisering?

Herken jij je in onderstaande kenmerken?:

  • je bent energiek
  • je bent enthousiast
  • je hebt affiniteit heeft met financiële dienstverlening
  • je bent bedreven in het ondersteunen bij gebruikersvragen

 

Wij van A.i. Automatisering in Breda zijn op zoek naar een dienstverlenend ingestelde persoon die passie heeft voor het telefonisch ondersteunen van onze klanten. Iedere dag ontvangen wij telefoontjes van klanten die onze software gebruiken. Ze stellen vragen over de werking van het software pakket of hebben soms ideeën hoe het beter kan. Het komt ook voor dat ze ons om hulp vragen hoe ze een proces het beste kunnen verwerken in ons programma. Of er is ondersteuning nodig bij een installatie of server migratie. Al deze gesprekken worden in een kort verslag vastgelegd en daarna volgt er weer een gesprek met de klant.

Vacature Support Medewerk(st)er

Wat maakt A.i. Automatisering uniek?

Wij maken software voor de assurantietussenpersoon, de adviseur die helpt bij het afsluiten van jouw hypotheek of verzekeringspakket. Over het algemeen zijn het relatief kleine bedrijven die onze software gebruiken en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij kennen onze klanten goed en onze klanten ons gelukkig ook. Wij werken niet met een stopwatch om ervoor te zorgen dat onze support collega’s zo veel mogelijk telefoontjes afwikkelen. Nee, wij vinden het belangrijk dat iedere keer dat een klant ons belt er een goede ervaring is en dan is het soms nodig dat er een langer gesprek gevoerd wordt.

 

Werken bij A.i. Automatisering ziet er zo uit

Wij zijn een software bedrijf dat software maakt voor een markt die niet uitdagend lijkt. “Lijkt” inderdaad, want er gebeurt veel in onze branche. Je komt terecht in een team met inspirerende mensen. Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Wij merken dat onze branche volop in ontwikkeling is. Wij spelen hier graag op in!

Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij dat er een goede combinatie van hard werken en plezier ontstaat. Daag je collega bijvoorbeeld eens uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren en helpen graag onze klanten, die ons dan vervolgens weer introduceren bij potentiële nieuwe klanten. En zo blijven we groeien en onszelf verder (persoonlijk) ontwikkelen.

 

Ons team bestaat nu uit 18 mensen met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Het is een divers team van ICT’ers, dienstverlenende support collega’s en Consultants, Functioneel Beheerders en Sales collega’s. We hebben inmiddels het hybride werken omarmd. Toch vinden we het enorm fijn om samen te werken.

 

Wat zien wij graag in jou?

 

  • Je hebt ervaring met telefonisch ondersteunen van klanten
  • Je kunt je inleven in de situatie van de klant en maakt makkelijk contact. Hierin heb je minimaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de verzekerings- en hypothekenwereld is een grote pre! Affiniteit of ervaring met boekhouding is geen must wel een pre.

 

Herken jij je in bovenstaande punten en wil je graag deel uitmaken van ons inspirerende team? Dan is deze functie perfect voor jou! Natuurlijk weet je nog niet alles, maar je bent leergierig en wil graag snel volledig mee kunnen draaien op onze support afdeling. Het allerbelangrijkste is dat de telefoon jouw vriend is en dat je snel telefonisch ‘contact’ kunt maken met onze klant.

Doordat we groeien is het soms wat hectisch, maar daar kun je wel tegen en je blijft vriendelijk.

Heb je niet de benodigde kennis of ervaring, maar ben je wel heel enthousiast over deze vacature én leergierig? Dan horen we uiteraard ook graag van je.

 

Toon je interesse!

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Laat dan weten dat je interesse hebt! Wij kijken uit naar jouw reactie en maken graag persoonlijk kennis met je als we enthousiast zijn over jouw cv met motivatie waarom jij past bij onze club.

Je kunt mailen naar werken@aiautomatisering.nl ter attentie van Edwin Mathijssen of bellen als je vragen hebt naar 076-5716178.  Reageren kan tot 5 augustus 2022.

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...