Lancering 1.2630.3.1

onze missie

Het is zover. Vanaf 22 januari 2024 is Assu® Upgrade 1.2630.3.1 gelanceerd. Ook deze Upgrade is weer door een uitgebreid testtraject gegaan. We hebben deze versie intern 2 weken getest en ook onze pilotkantoren hebben hem 2 weken intensief tegen het licht gehouden. 

Lees hier wat er nieuw is in deze Upgrade:

Voor de oplettende lezer…. we hebben versie 1.2629.3.1 niet uitgebracht. Dit was enkel een testversie waarin wij de HDN certificering hebben geregeld. De HDN koppeling zelf staat in de laatste test status bij onze pilotkantoren.

Bedankt!

In deze versie hebben we weer een flink aantal van jullie wensen ingebouwd . We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor al jullie input. 

Wensen indienen en stemmen op ingediende wensen kan uiteraard nog steeds gewoon. De wensen die nu ingediend worden nemen wij mee voor Upgrade 1.2632 in ons “Weg van de wens” traject.

Momenteel bouwen we aan versie 1.2631. Deze versie staat voor de zomer gepland. Wil je weten wat hier zoal in zit qua functionaliteiten?

Ook willen we onze pilotkantoren bedanken voor hun inzet om naast hun dagelijkse werkzaamheden ook nog op zoek te gaan naar bugs in de nieuwe Upgrade.

Met elkaar zorgen we zo voor een mooi pakket 🙂

2630 vanaf 22 januari beschikbaar

Aan de slag

Wil je ook aan de slag met deze nieuwe Upgrade? Maak dan via A.i. Servicedesk een ticket aan om jouw kantoor klaar te laten zetten voor deze Upgrade.

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...