Lancering 1.2631.3.1

onze missie

Na een aantal weken intern testen en een aantal weken testen door onze pilotkantoren is het dan eindelijk zover: Assu® Upgrade 1.2631.3.1 is gelanceerd. Hij zal vanaf 29 april beschikbaar voor je zijn als Upgrade.

lancering 12631

Bedankt

In deze versie hebben we weer een flink aantal van jullie wensen ingebouwd . We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor al jullie input.

Wensen indienen en stemmen op ingediende wensen kan uiteraard nog steeds gewoon. De wensen die nu ingediend worden nemen wij mee voor Upgrade 1.2633 in ons “Weg van de wens” traject. In juni openen we ons A.i. Stemlokaal waarin je kunt stemmen op je favoriete wensen.

Momenteel bouwen we aan versie 1.2632. Deze versie staat voor eind september in de planning voor lancering. De nieuwe punten die we in gaan bouwen kun je hier bekijken.

Ook willen we onze pilotkantoren bedanken voor hun inzet om naast hun dagelijkse werkzaamheden ook nog op zoek te gaan naar bugs in de nieuwe Upgrade.

Met elkaar zorgen we zo voor een mooi pakket 🙂

webinars icon

Meer ontwikkelingen

Naast deze Upgrade ontwikkelen we dit kwartaal ook door aan een aantal andere mooie nieuwe projecten. 

Wil jij weten waat we nog  meer aan bouwen? Schrijf je dan in voor ons A.informatief webinar daat we op donderdag 30 mei van 10.00 tot 10.30 houden:

Heb je geen tijd voor een webinar? Geen probleem. Al onze webinars worden opgenomen zodat je het altijd kunt bekijken op een moment dat het jou uitkomt. We delen na het webinar een verslag met een video zodat je het op je gemak na kunt lezen en kijken.

direct van start

Aan de slag

Wil je ook aan de slag met deze nieuwe Upgrade? Via onderstaand knop ontdek je wat er nieuw is in deze versie:

Je kunt jezelf klaar laten zetten voor deze Upgrade door via A.i. Servicedesk een verzoek in te dienen:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...