Verslag A.informatief webinar 25-1-2024

titelplaatje ainformatief webinar 25012024

Op 25 januari hebben we ons eerste Ainformatief webinar van 2024 gehouden.

Wil je nalezen wat we gedeeld hebben? Lees dan snel verder. Onderaan dit artikel vind je een video van het webinar en ook een Q en A met de vragen die er gesteld zijn.

Ainformatief

 

Assu® Upgrades:

We streven er naar om ieder jaar twee tot drie upgrades uit te brengen. In deze upgrades vindt je veel nieuwe functionaliteiten die we via onze wensen tickets ontvangen hebben, maar ook nieuwe functionaliteiten aan de hand van ontwikkelingen in de markt.

De upgrades waar we in het eerste kwartaal van dit jaar aan werken zijn:

De eerste Assu® Upgrade van dit jaar is Upgrade 1.2630.3.1 die we op 22 januari gelanceerd hebben. 

In deze Upgrade zit onder andere onze slimme formulieren tool en een HDN koppeling. De HDN koppeling staat nog in pilotfase bij onze testkantoren.

Maar er zitten nog veel meer slimme oplossingen in. Kijk hier wat er nieuw is in deze versie.

Wil jij ook klaargezet worden voor deze nieuwe versie van Assu®? Maak dan een ticket aan via A.i. Servicedesk.

Ook maken we een start met het verwerken van punten die uit de stemronde voor Upgrade 1.2631.3.1 zijn gekomen. Welke punten dat dat zijn kun je hier>>> bekijken. We hebben deze versie voor eind april in onze planning staan.

In maart tenslotte zal er weer een ronde zijn in ons A.i. Stemlokaal waarin je kunt stemmen voor punten die ingebracht zijn voor Assu® Upgrade 1.2632.3.2. Deze Upgrade staat voor eind 2024 in de planning.

We houden je op de hoogte van de datum waarop het A.i. Stemlokaal geopend wordt. je ontvangt dan van ons uiteraard weer een link met daarin de punten waar je jouw stem op uit kunt brengen.

 

 
 

Digitale transformatie

Met onze slimme functionaliteiten en tijdbesparende opties helpen wij jou verder de toekomst in. Wij noemen dit “digitale transformatie”. In dit webinar hebben we de volgende onderwerpen besproken:

Koppelingen

In het eerste kwartaal van dit jaar bouwen we aan een tweetal koppelingen:

Nedasco logo

Nedasco koppeling:

De Nedasco koppeling legt vanuit Assu® een koppeling naar het extranet van de inkomenstool van Nedasco. In deze tool kun je vergelijken, offreren en aanvragen waarmee je binnen een paar klikken een uitgebalanceerd klantadvies hebt.

 

 

NH 1816 logo transparant

NH1816 koppeling:

NH1816 heeft zijn ADN velden uitgebreid. We werken er hard aan om Assu® aan te laten sluiten op deze nieuwe velden waarmee we weer AFD proof zijn.

Sneak preview AssuWeb

We bouwen dit jaar verder aan onze eerste versie van de webbased versie van Assu®: AssuWeb. Ben je ook nieuwsgierig naar de look en feel? Bekijk dan de video van het webinar. 

Trek in meer webinars?

We hopen dat je veel op hebt kunnen steken van ons webinar. Trek in meer? Houd onze webinars pagina en onze publicaties dan goed in de gaten. Een overzicht van komende webinars die we voor je klaar hebben staan:

  • Slimme formulieren webinar op 8 februari
  • HDN webinar op 22 februari
  • A.informatief webinar van Upgrade 1.2631 op 30 mei

 

Tot ziens bij 1 van onze volgende webinars.

 

Dit webinar nog een keer terugkijken?

Klik dan op onderstaande afbeelding om een video van het webinar te bekijken. 

actie

Wij hopen dat we iedereen hiermee een goed beeld hebben kunnen geven van alle ontwikkelingen binnen A.i. Automatisering. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 
 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Q en A bij dit webinar

 

vraag en antwoord icon

Tijdens dit webinar was er ook tijd voor vragen. Maar omdat we in een kwartier tijd niet alle vragen konden beantwoorden, hebben we hieronder een overzichtje gemaakt van de veelgevraagde zaken en er ook gelijk een antwoord bij gezet. Waarbij wij willen zeggen: kan er nu iets niet en wil je dat dat wel kan in de toekomst? Meld de functionaliteit aan als wens via onze A.i. Servicedesk.

 

NH1816 gaat zijn ADN gegevens uitbreiden met velden die nu nog niet in Assu® op te halen zijn. Met de vernieuwde koppeling worden deze gegevens straks wel opgehaald.

 

Nedasco: er komt in Assu® een koppeling naar het extranet van de inkomenstool van Nedasco. In deze tool kun je vergelijken, offreren en aanvragen waarmee je binnen een paar klikken een uitgebalanceerd klantadvies hebt. 

We hebben 3 soorten consultancy abonnementen voor je beschikbaar. De uren dat je consultancy krijgt zijn op basis van Teams uitleg van maximaal 1 uur. Hierdoor kun je alle informatie goed tot je nemen zonder dat je teveel informatie in 1 keer krijgt.

Wil je meer weten over de opties? Klik dan op de groene knop onderaan dit artikel.

Hulp of advies nodig?

Wil jij jouw bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren op een manier die helemaal bij jouw bedrijf past? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement.

Met het consultancy abonnement krijg je gericht advies van 1 van onze consultants en krijg je hulp bij de inrichting van jouw pakket aan de hand van jouw eigen processen.

Meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...