Werklijst training

schadeafhandeling

Leer alles over de werklijst

Voordat je met onze nieuwe module “Werklijst” aan de slag kunt gaan dien je eerst een training te volgen. Dit is voor deze module noodzakelijk omdat de Werklijst helemaal aangepast is aan de afdelingen en processen die binnen jouw bedrijf spelen. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de nieuwe en efficiënte manier van werken die je enorm veel tijd zal gaan besparen.

A.i. Servicedesk

 

 

Wat ga je leren?

Tijdens deze training leer je om zelfstandig gebruik te maken van de Werklijst functionaliteiten binnen Assu®. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

De trainer

Tijdens deze trainer zal Danny Bakkenes jullie begeleiden. Danny heeft een jarenlange ervaring met het geven van trainingen, consultancy op maat en webinars en helpt Assu® gebruikers op weg om hun kennis naar een topniveau te brengen.

Voor wie is deze training?

Deze training is met name bedoeld voor iedereen die net begint met Assu® te gebruiken. De training bevat de basis functionaliteiten die je nodig hebt om met Assu® te kunnen werken.

Tijd, data en kosten

Deze training vindt plaats op basis van consultancy. De kosten voor deze training (via Teams) bedragen €125,-  exclusief btw per uur. Voor dit geld krijg je een volledig ingerichte Werklijst waarmee je gelijk van start kunt gaan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Liever consultancy op basis van ons abonnement?

Wil je liever geen eenmalige consultancy, maar heb je behoefte aan meer ondersteuning? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement. Hiermee heb je gedurende een jaar recht op een aantal uren consultancy. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil jij ook gebruik maken van ons consultancy abonnement?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...