Laat tijd je voordeel zijn, niet je uitdaging

wat is nieuw

Meer tijd, meer advies

Met ons complete applicatie landschap heb je alles bij de hand voor de meest complete klantervaring. Zo is het mogelijk om administratie en klantenservice te automatiseren maar ook de automatisering van facturen en documenten.

Altijd bij de tijd met onze apps en vele koppelingen. Automatiseer jouw terugkerende processen en houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.

Verzekeringssoftware

Een compleet CRM systeem

Assu® met de bijbehorende apps Assu2Go en Appviseurs bieden jou als tussenpersoon alles wat jij nodig hebt in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Voogd en Voogd koppelingen

Assu® biedt een tweetal koppelingen met het extranet van Voogd en Voogd:

De Voogd en Voogd koppeling voor berekeningen/vergelijkingen:

Met behulp van de Voogd & Voogd koppeling kun je snel en veilig je berekeningen starten op het extranet van Voogd & Voogd. Doordat er een directe verbinding is vanuit Assu® hoef je zelf geen gegevens meer in te voeren op het extranet wat een flinke tijdsbesparing oplevert. 

De Voogd en Voogd schade koppeling:

Met behulp van de Voogd & Voogd schadekoppeling kun je met 1 druk op de knop vanaf de schadekaart in Assu® documenten en notities doorsturen naar VIA, de backoffice van Voogd & Voogd.

Handshake Voogd en Voogd

Ontdek jouw voordelen

Assu® biedt veel mogelijkheden voor een efficiënte bedrijfsvoering. Wij hebben onze assurantiesoftware opgedeeld in een aantal modules waardoor zowel grote als kleine kantoren er optimaal gebruik van kunnen maken.

Je bent in goed gezelschap

Wij werken met trots met deze klanten

Vlotte migratie

Datamigratie is nooit zomaar een druk op de knop. Het is een nauwkeurige klus want het gaat tenslotte om een migratie van het ene naar het andere programma, waarbij er geen cruciale data verloren mag gaan. 

Samen met onze ervaren datamigratie specialisten zorgen wij ervoor dat wij je stap voor stap begeleiden naar een mooie migratie van je gegevens van je oude pakket naar Assu®.

stap voor stap

Wil jij ook tijd besparen?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...