Ontwikkeling door training, webinars en consultancy

schadeafhandeling

De markt is continu in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om bij te blijven. Dit kun je doen door jezelf te blijven ontwikkelen. Om je hierbij te helpen bieden wij je een ruim scala en trainingen, webinars en consultancy aan

Als iedereen binnen je bedrijf gebruik kan maken van de juiste trainingen en daardoor helemaal bij kan blijven met de juiste ontwikkelingen binnen de markt, dan kan je bedrijf daar ook de vruchten van plukken. Goede scholing leidt uiteindelijk tot meer motivatie, wendbaarheid en de mogelijkheid om mee te bewegen in snel veranderende tijden.

investeren door leren

Scholing is een investering aan de voorkant. Het kost niet alleen maar geld, het levert uiteindelijk ook geld op wanneer je optimaal gebruik kunt maken van je Assu software, apps en processen. Je werkt makkelijker en efficiënter, waardoor je uiteindelijk tijd overhoudt. Deze tijd kun je weer gebruiken om je klanten te ondersteunen en nieuwe klanten aan te werven.

 

Voor wie?

Heb je soms het idee dat je de Assu vaardigheden niet optimaal benut en hierdoor kansen laat liggen? Onze webinars, trainingen en consultancy zijn voor iedereen geschikt. Van beginners tot gevorderden. Door het opdoen van meer kennis word je flexibeler en kun je efficiënter worden. Je kunt nog beter gebruik maken van alle processen en workflows binnen je eigen Assu pakket en hiermee een enorme tijdswinst boeken. Je bedrijf kan op deze manier een mooie groei doormaken.

Ben je Key User binnen je bedrijf? Dan ben jij de aangewezen persoon die alles weet van zijn of haar assurantiepakket Assu. We adviseren je onze gratis Key User training te volgen en ook zoveel mogelijk van de andere trainingen zodat je op de hoogte bent van alle functionaliteiten binnen Assu.

 

Waarom?

Getraind personeel is gemotiveerd personeel. Als je alle kennis en kunde over Assu en de apps die je gebruikt en je bedijfsprocessen waarmee je werkt goed beheerst, dan doe je je werk met plezier en zul je beter presteren. Dit plezier en goede kwaliteit straalt de hele organisatie door en ook je klanten zullen merken dat je je zaakjes goed op orde hebt.

Als je personeel of jijzelf goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen, zal dit een enorme wendbaarheid geven waarmee je sneller in kunt spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Ook kun je de concurrentie voorblijven door je kennisniveau goed op orde te houden.

Als jij als werkgever de mogelijkheid aanbiedt aan je personeel om op een gestructureerde en actuele manier cursussen te kunnen volgen dan biedt dat jou als werkgever een pluspunt. Nieuwe medewerkers die op zoek zijn naar een werkgever zullen eerder voor een werkgever kiezen die hen de mogelijkheid biedt tot persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Aan de slag? Stel effectieve leerdoelen voor je planningsgesprek

De keuze gemaakt om aan de slag te gaan om jezelf te gaan verdiepen in wat nieuws? Dan raden we je aan om voor jezelf persoonlijke leerdoelen te stellen waarin jij voor jezelf bepaalt waar je naartoe wilt gaan. Wij van A.i Automatisering zijn natuurlijk geen leer instelling, maar zelf hebben wij goede ervaring met het stellen van doelen. Dit doen wij tenslotte ook voor de ontwikkeling van onze eigen software en van onze eigen medewerkers.

routeplan

Bepaal jouw persoonlijke leerdoelen alsof het jouw persoonlijke routekaart is. Wat heb jij nodig voor jouw functie? Waar liggen jouw ambities? Wat wil jij bereiken? Bepaal jouw persoonlijke doelen en ook de weg daar naartoe. Bespreek jouw doelen binnen je afdeling en bespreek wat er nodig is om ze te behalen.

Heb je een doel geformuleerd voor jezelf? Zorg er dan voor dat je doel SMART wordt.

 

SMART doelen

SMART doelen? Wat zijn dat dan? SMART is een afkorting die je kunt gebruiken voor het behalen van allerlei soorten doelen. Of het nu om je gezondheid gaat, over een studie of het behalen van topresultaten in je favoriete sport. De SMART methode maakt je doelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Onderstaande afbeelding laat dit kort voor je zien:

SMART doelen

Grote doelen zijn leuk. Deeldoelen zijn leuker. Je kunt zo stapsgewijs richting je grote einddoel navigeren. Vier het behalen van ieder deeldoel. Hierdoor is het gemakkelijker de losse doelen te halen. Je kunt sneller bijsturen onderweg naar je einddoel en je hebt meer te vieren 😉

 

Haal het maximale uit Assu met onze trainingen, webinars en consultancy

Wij hopen dat wij jou hebben kunnen inspireren met onze visie op leren. Neem snel een kijkje op ons uitgebreide trainingsaanbod voor het inplannen voor een training die bij jouw persoonlijke doelen past. Of schrijf je in voor een gratis webinar.

Een overzicht van onze webinars kun je hier vinden.

Als je naast ons vaste aanbod van trainingen en webinars misschien behoefte hebt aan een persoonlijke training, speciaal op maat gemaakt voor jouw kantoor, dan kun je gebruik maken van onze mogelijkheid tot consultancy op maat. Maak een afspraak met één van onze consultants en bespreek wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook een consultancy abonnement bij ons afnemen waarbij je verzekerd bent van een aantal dagdelen consultancy op jaarbasis.  Lees hier meer over onze consultancy abonnementen>>>

 

Met vriendelijke groeten,

team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...